DE CHROME

Bij Custom Details kunt je alle chrome delen zoals modelaanduiding, dakdragers, sierlijsten bij de ramen, in de bumpers en de grill laten ontchromen. Dit geeft je auto een nog sportievere look.

De-chrome-custom-details
Ramen_blinderen_custom_details-2

RAMEN BLINDEREN

Bij Custom Details is het mogelijk de ramen en/of lampen te blinderen. Zo voeg je gemakkelijk extra luxe toe aan het exterieur van de auto. Wist je dat geblindeerde autoruiten tot wel 88% schadelijke UV-straling tegenhouden? Daarnaast zorgt het voor privacy.

WRAPPEN

Wrap je auto in een unieke kleur in een glans, mat, zijdeglans, carbon fibre, brushed Met een motorwrap kan je je motor in alle kleuren wrappen zonder dat de originele lak wordt aangetast. Ook is het mogelijk om een geheel eigen design aan te leveren of een custom design door ons te laten ontwerpen.

Car_wrappen_custom_details
velgen_spuiten_custom_details

VELGEN SPUITEN

Het spuiten van de velgen doen wij door middel van een hittebestendige removable coating. Het is mogelijk om deze te laten spuiten in een door jou gewenste kleur terwijl de remklauwen nog op de auto gemonteerd zitten. Door het spuiten van de creëer je een nog sportievere look.

LAMPEN TINTEN

Kies voor extra bescherming tegen krassen en steenslag en ga voor een premium look. Laat je achterlichten, koplampen en reflectoren tinten met smoke folie.

Lampen_tinten_Custom_Details-1
Bedrijfsreclame_Custom_Details

BEDRIJFSRECLAME

Bij Custom Details kunnen wij je auto voorzien van bedrijfsreclame. Het is mogelijk om je auto volledig te voorzien van reclame, of alleen een gedeelte van de auto.

REMKLAUWEN SPUITEN

Het spuiten van je remklauwen doen wij door middel van een hittebestendige removable coating. Het is mogelijk om deze te laten spuiten in een door u gewenste kleur terwijl de remklauwen nog op de auto gemonteerd zitten. Door het spuiten van de remklauwen zal je auto er sportiever uitzien.

Remklauwen_spuiten_Custom_Details
OBD_Coding_Custom_Details

OBD CODING

Luister voortaan naar je favorieten streamings dienst in je auto. OBD coding maakt het mogelijk om meer detail en luxe uit je auto te halen door de programmering van de auto. De opties zijn eindeloos.