Bij CustomDetails bieden we een uitgebreide reeks auto styling diensten, zowel voor particulieren als bedrijven. Naast aanpassingen aan auto’s kunt u ook bij ons terecht met andere voertuigen zoals uw motor of scooter. Uw auto verdient de beste zorg en aandacht, en dat is precies wat u bij ons zult vinden.

Uiteraard geven wij u ook graag advies. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Aarzel niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

CHROME DELETE

Chrome delete is een populaire techniek waarbij de glanzende chrome accenten van jouw voertuig worden bedekt met hoogwaardige vinylfolie. Deze folie kan zowel een uniforme matte als glanzende uitstraling bieden, afhankelijk van jouw voorkeur. Naast dat de chrome delete zorgt voor een andere uitstraling, biedt de folie ook bescherming tegen krassen en schade aan de originele chrome accenten. Bij CustomDetails bieden we een hoogwaardige chrome delete behandeling aan met oog voor detail en kwaliteit.

De gemiddelde duur van deze behandeling is 1 – 2 dagen. Afhankelijk van het aantal onderdelen. 

De-chrome-custom-details

CAR WRAPPING

Car_wrappen_custom_details
Car wrapping is een innovatieve techniek waarbij een dunne laag vinylfolie zorgvuldig over de originele lak van uw auto wordt aangebracht. Het toepassen van car wrapping kent enkele voordelen:
1. Bescherming van uw originele lak: car wrapping biedt een effectieve bescherming tegen o.a. kleine krassen, steenslag en uv-straling.
2. Personalisatie: car wrapping is dé manier om jouw auto te voorzien van een unieke en persoonlijke touch. Wij bieden een breed scala aan kleuren (500+), afwerkingen en texturen, zoals glanzend, mat of metallic. Voor elk wat wils dus! 
3. Reclame en marketing: car wrapping gaat verder dan alleen bescherming en personalisatie; het is een krachtige tool voor reclame- en marketingdoeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van jouw logo en/of contactgegevens. Laat jouw merk opvallen, waar je ook bent. 
Kortom, car wrapping biedt een veelzijdige en effectieve oplossing voor de bescherming, verbetering van de uitstraling en branding van jouw voertuig. Bij Customdetails.nl bieden we vakmanschap en passie voor elk project. 
Ramen_blinderen_custom_details-2

RAMEN BLINDEREN

Ervaar de kracht van ramen blinderen voor een ongeëvenaarde stijl, ultieme privacy en buitengewoon comfort. Wist je dat ramen blinderen daarnaast een warmte werend effect heeft en de folie je beschermd tegen schadelijke uv-straling? 
Wij bieden folie in diverse tinten, variërend van 5% tot 70% lichtdoorlatendheid*. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om je voorportieren te tinten. Hierbij geldt een minimale lichtdoorlatendheid van 55%, volledig in lijn met de Nederlandse wettelijke vereisten (Rijksoverheid, 2023).
*Wij gebruiken uitsluitend folies die voldoen aan de Nederlandse wetgeving, je ontvangt een certificaat als bewijs. 

De gemiddelde duur van deze behandeling is gemiddeld 1 dag. Afhankelijk van het aantal te tinten ramen en de soort auto.

LAMPEN TINTEN

Het tinten van je lampen zorgt voor een luxueuze en stoere uitstraling. Daarnaast zorgt de hoogwaardige folie voor optimale bescherming tegen krassen, steenslag en uv-straling. De folie is gemakkelijk zelf schoon te houden en bestemd voor wasstraatbeurten. Wij bieden vier verschillende opties aan: transparant (voor optimale bescherming), light smoke, medium smoke en dark smoke. 
Lampen tinten is legaal, maar kan in sommige gevallen wel een probleem veroorzaken bij een APK keuring. In dit geval moet de folie verwijderd worden.

De gemiddelde duur van deze behandeling is gemiddeld 1 dag.

Lampen_tinten_Custom_Details-1
velgen_spuiten_custom_details

VELGEN SPUITEN

Wil je dat je velgen er weer als nieuw uitzien? Overweeg dan om jouw velgen te laten spuiten. De velgen worden gedemonteerd, en opgeschuurd. Vervolgens worden de velgen gespoten in een afgesloten, verwarmde ruimte. Kleine beschadigingen zullen vrijwel niet meer zichtbaar zijn. De velgen kunnen in diverse kleuren gespoten worden, waaronder transparant, zwart en goud.

De gemiddelde duur van deze behandeling is slechts 1 dag, afhankelijk van de ernst van eventuele schade aan je velgen.

Bedrijfsreclame_Custom_Details

BEDRIJFSRECLAME

Op zoek naar een krachtige vorm van mobiele reclame? Investeer in bedrijfsreclame door middel van voertuigbelettering en vergroot je lokale zichtbaarheid. 
Voertuigbelettering is dé manier voor het vergroten van je merkbekendheid en het promoten van je bedrijf terwijl je onderweg bent. Elk voertuig wordt een rijdend reclamebord dat dagelijks duizenden potentiële klanten bereikt.
  • Professionele Uitstraling: Bedrijfsreclame geeft je bedrijfsvoertuig(en) een professionele uitstraling. Het aanbrengen van je logo en bedrijfsnaam op je voertuigen creëert betrouwbaarheid en professionaliteit bij potentiële klanten.
 
  • Lokale Zichtbaarheid: Vooral als je bedrijf voornamelijk lokaal opereert,helpt bedrijfsreclame om je aanwezigheid in de gemeenschap te vergroten.

REMKLAUWEN SPUITEN

Het spuiten van de remklauwen is het perfecte voorbeeld van een kleine aanpassing die de auto een totaal andere look geeft. Wij gebruiken hiervoor speciale tools terwijl de remklauwen nog op de auto gemonteerd zitten. De speciaal ontwikkelde, hittebestendige verf is in maar liefst 34 kleuren te verkrijgen en kan zowel gloss, matt, of glow in the dark. *
*niet alle kleuren zijn in glow in the dark te verkrijgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

De gemiddelde duur van deze behandeling is 1 – 2 dagen.

Remklauwen_spuiten_Custom_Details

POLIJSTEN / DETAILING

Onze uitgebreide polijstbehandelingen en glascoatings bieden ultieme bescherming tegen alle weersomstandigheden, waardoor uw lak er als nieuw blijft uitzien. Dankzij onze expertise en toewijding verlaat uw auto onze showroom in een nog betere staat dat toen u hem nieuw kocht. 
Onze ervaren technici brengen de lak terug naar een hoogwaardige, krasvrije afwerking zonder dat er spuitwerk aan te pas hoeft te komen. In een uitzonderlijke situatie geval dat de lak niet meer te herstellen is, adviseren wij om het desbetreffende paneel opnieuw te laten spuiten voordat wij aan het polijsten beginnen. Tijdens het polijst proces verwijderen we zowel fysieke als visuele krassen, swirls en andere imperfecties uit de lak, waardoor uw voertuig prachtig gepolijst wordt.

BODYKITS MONTEREN

Het monteren van bodykits is de sleutel tot het geven van een indrukwekkende en sportieve uitstraling. Bij CustomDetails begrijpen we dat kwaliteit en stijl van het grootste belang zijn, daarom werken we uitsluitend met vertrouwde merken zoals Maxton Design en Rieger. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, van het monteren van spoilers, side skirts tot diffusers. 

De gemiddelde duur van deze behandeling is 3 – 5 dagen. Afhankelijk van het soort bodykits, aantal te plaatsen bodykits en soort auto.